Verzending binnen 1 werkdag
Gratis verzending vanaf 100,- binnen Nederland
Veilig en makkelijk online betalen

Onze merken

Merken in ons assortiment. Kinderspeelgoed van de leukste merken vind je hier!

Midden 2022 starte wij onze zoektocht naar leuke speelgoedproducten. De missie; Een platform voor mama’s (papa’s, grootouders etc) vol met praktische en leuke content en producten (speelgoed) voor een echt Moddermonstertje. Een fijne plek op het web waar we de wereld bekijken vanuit de bril van onze kleine moddermonstertjes. De fantasiewereld van een kind. Speels, ondeugend en een tikkeltje eigenwijs! En niet te vergeten; Altijd op zoek naar avontuur! Een moddermonstertje kan geen outfit schoon houden! Heerlijk uren lang ravotten in de tuin, het bos of het strand. Wat is er mooier dan avonturen beleven in de natuur. 

De webshop van Moddermonstertje biedt een leuk assortiment aan speelgoed voor alle leeftijden. Van emmertjes, verrekijkers en vergrootglazen, tot regenlaarsjes en onze eigen explorer belt. Alles om een groot avontuur te beleven met al je vriendjes. Op zoek naar een leuk cadeau voor je kindje/neefje/nichtje/vriendje? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Naast een ruim assortiment hebben wij ook cadeaubonnen. Zo kan je jarige altijd zelf wat leuks uitkiezen.

Wat wij belangrijk vinden is dat kinderen zorgeloos kunnen spelen en genieten van hun kindertijd. Hierbij rekening houdend met hun ontwikkeling, de natuur en sociale vorming. De merken die wij bij Moddermonstertje inkopen worden het zorg geselecteerd zodat wij een mooi, leuk maar vooral verantwoord aanbod kunnen aanbieden. Wij hopen jullie te inspireren en verassen met niet alledaags speelgoed. Niet voor niets is onze slogan; 

                                                                                                     Never stop exploring!

Shopping Cart (0)

Winkelwagen