Verzending binnen 1 werkdag
Gratis verzending vanaf 100,- binnen Nederland
Veilig en makkelijk online betalen

Algemene vragen/ FAQ

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen. Onderwerpen als, leveringsvoorwaarden, account activatie en bestellingen komen aan bod.

Nieuwsgierig? Lees de blogs of onze ‘ About’ pagina hier

Na het aanmaken van een account wordt deze automatisch geactiveerd. Hiervoor ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

Heb je een cadeaubon of kortingscode. Voer de betreffende code dan in tijdens het afreken proces van de shop. De gewenste velden zijn zichtbaar in dit scherm.

Je verzendadres kan je aanpassen in je persoonlijke account. Klik hiervoor rechts bovenin op het poppetjes-icoon.

Shop je gewenste items gemakkelijk en snel in de shop

Via de desktop zijn de productcategorieën zichtbaar op de homepagina. Bij de mobiele website druk je op het hamburgermenu om productcategorieën te zien. productcategorieën productcategorieën

Ja, het minimale bestelbedrag is 10 euro per bestelling.

Na het bestellen van je gewenste items ontvang je automatisch een track & trace code per mail. Hiermee kan je de verzending en verwachte leveringsdatum van je bestelling inzien.

Na ontvangst van de betaling zal je bestelling z.s.m. gereed gemaakt worden voor verzending. Wij beogen bestellingen binnen 3-5 werkdagen af te leveren. Dit is voorbehouden van drukte bij de postbezorgingsservices.

Mis je nog een antwoord op je vraag in deze FAQ? Stuur dan gerust een mailtje naar hallo@moddermonstertje.nl en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden!

Shopping Cart (0)

Winkelwagen