Verzending binnen 1 werkdag
Gratis verzending vanaf 100,- binnen Nederland
Veilig en makkelijk online betalen

Ons avontuur

Home    /     ons avontuur

Welkom in ons avontuur! Wie ben ik?

Mama van Miles en Mees, oprichter van Moddermonstertje. Mijn naam is Djindji, dertiger, partner van mister anonymous en ‘lover of the good life’. Voor een lekker drankje en hapje kan je mij altijd opbellen haha. Na jarenlange werkervaring in commerciële functies wordt het tijd voor iets nieuws. Tijd om mijn creativiteit de ruimte te geven en de stap te durven zetten om als ondernemer te starten. Heel spannend, maar met volle overgave ga ik dit avontuur aan.

Moddermonstertje? Leg eens uit!

Ik zal het je uitleggen, maar aller eerst, wat leuk dat je er bent en dat je de tijd wilt nemen om mijn idee wat beter te leren kennen!

Moddermonstertje is een platform waar je van alles kunt vinden voor jouw boefje(s). Een plek met inspiratie voor je kindje om zijn/haar onbegrensde fantasie vrijspel te geven. Stijlvol ravotten is ‘what comes to mind’ als ik mijn concept probeer uit te leggen.

Wat is een moddermonstertje?


Welke moeder herkent het niet… Je kleine boefje is net gewassen, in een frisse outfit gestoken, let je een minuut niet op en HOPPAAA! Ze zitten alweer in de aarde te wroeten, liggen met hun knieën in het gras of hebben hun zakken gevuld met kiezels uit de tuin. Yes mama, dan heb jij ook een klein moddermonstertje!

Kind rent door het bos met explorer belt om, op zoek naar avontuur, moddermonstertje.nl webshop kinderen
Moeder en kind op het strand, moddermonstertje.nl webshop kinderen
kind gooit herfstbladeren in de lucht. spelend in de tuin, moddermonstertje.nl webshop kinderen
 
Zo starte ik mijn zoektocht naar leuke producten. En wie weet komt er een tijd dat ik zelf producten ga ontwikkelen. Mijn missie? Een platform voor mama’s vol met praktische, grappige en vernieuwende content en producten. Een fijn plekje op het web waar we de wereld bekijken vanuit de bril van onze kleine moddermonstertjes. 

De fantasiewereld van een klein kind. Speels, ondeugend en een tikkeltje eigenwijs. En niet te vergeten; Altijd op zoek naar avontuur!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leuke items en verhalen. Heb je tips of zoek je een leuke samenwerking? 

Leave me a message!

Ik hoop jullie te kunnen inspireren met leuke items voor onbezorgde avonturen.

 

Modderige groetjes 😀

Tips en tops

Nog leuke items die wij missen in onze shop? Ideeen om te doen met je moddermonstertje? Of heb je leuke foto’s van je eigen moddermonster?Deel het met ons!

illustratie blad groen website moddermonstertje.nl
illustratie bloem roze website moddermonstertje.nl
illustratie bruin eikeltje website moddermonstertje.nl
illustratie blad groen website moddermonstertje.nl

Shopping Cart (0)

Winkelwagen