Verzending binnen 1 werkdag
Gratis verzending vanaf 100,- binnen Nederland
Veilig en makkelijk online betalen

De 5 leukste activiteiten voor kinderen in de vakantie

De 5 leukste activiteiten voor je kinderen in de vakantie

Jongens spelen met de Huckleberry cable transport moddermonstertje webshop - activiteiten kinderen tijdens vakantie
Takel snacks naar je boomhut met de 'cable tranporter' van Huckleberry

Hoezo ver weg gaan? Thuis komen we de vakantie prima door met onze kinderen. Onderstaand een mini greep van 5 mogelijke activiteiten welke je met je kinderen kan ondernemen. Ook zonder duur speelgoed valt er genoeg te beleven!

Activiteit 1: Buitenspeel activiteiten

Niks leukers als ravotten in de tuin of het bos. Buiten spelen is niet alleen leuk, maar ook gezond. Met een super leuk Buitenspeeldoeboek ben je verzekerd van de tofste buiten speel activiteiten. 

Wil je nog meer spanning.. download dan de gratis Bosspeurtocht hier. Veel plezier!

Activiteit 2: Tekenen en schilderen

Een leuke kleurplaat of een blanco canvas… Uren teken- en schilder plezier is gegarandeerd. Daag je kinderen uit door ze bijvoorbeeld een leuke opdracht te geven. Teken een aap, of schilder mama na. En wees niet bang voor de verf/stiften. Tegenwoordig is veel uitwasbaar dus let hier op bij het kopen van je materialen. Laat je ze liever buiten kliederen? Kijk dan eens naar de Chalk markers van Huckleberry… Ideale stoepkrijt zonder vieze handen te krijgen!

Activiteit 3: Kinder make-up

Lekker experimenteren met geschikte make-up voor je kinderen. Vrij van alle vieze stofjes die niet goed zijn voor de kinderhuid. Bij TOOT! weten ze hier wel raad mee! Deze ultra leuke make-up sets zijn niet alleen goed voor de kinderhuid, maar ook nog eens te leuk om mee te experimenteren.

Activiteit 4: Mama helpen met 'poetsen'

Tja ook dit moet gebeuren… het huis maakt zich helaas niet zelf schoon. En onze kleine moddermonstertjes leveren hier ook een wezenlijke bijdrage in. Maar voordat wij ons schuldig gaan voelen…. Ze vinden het vaak prachtig om mee te helpen. Kinderen zien geen verschil tussen ‘taakjes’ en spel. Alles is spel in de belevingswereld van een kind. Dus neem ze mee in je alledaagse taakjes en heb er samen plezier in!

Activiteit 5: Bouwen met Magna Tiles

Uren lang bouwen van je eigen kasteel, boerderij of autogarage. Je kan het zo gek niet verzinnen en het is mogelijk! De fantasiewereld van een kind is grenzenloos!

De gave bouwsets van Magna tiles zijn, zoals de naam al doet vermoeden, magnetische tegels waarmee te eindeloos kan bouwen en combineren. Dit openended speelgoed is de musthave voor je kind. 

 

Magna Tiles clear 48 deluxe moddermonstertje webshop - activiteiten kinderen tijdens vakantie
Wat is openended spelen? Lees het hier

Shopping Cart (0)

Winkelwagen