Verzending binnen 1 werkdag
Gratis verzending vanaf 100,- binnen Nederland
Veilig en makkelijk online betalen

Mommy me-time

Tijd voor mama's, oftewel; Mommy me-time!

Tijd…. Naast gezondheid het meest kostbare bezit dat wij hebben! En als mama weten wij maar al te goed hoe moeilijk het is tijd te vinden voor ons zelf. Oftewel… Mommy me-time!! Wij ‘moeten’ de boel natuurlijk wel draaiende houden. De ochtend-school-run, eindeloos opruimen van speelgoed, netjes voor de dag komen op je werk en het boodschappenlijstje al gemaakt nog voor de werkdag begint. We doen het allemaal, want tja ‘ het moet toch gebeuren’. 

Dan is mommy me-time soms geen overbodige luxe. Wie had ooit gedacht dat ik tegenwoordig geniet van die momentjes alleen in de auto… Even keihard meezingen met een gouwe ouwe hit en verder even niks. Een kopje thee in stilte drinken, meditatie of wellicht een dutje doen. 

Time to plan some mommy me-time! Because we are worth it 😀

Kopje thee mommy me-time relaxing

Soms mogen moeders even aan zichzelf denken. Toch?

Hoe vaak denken we niet aan de kids en partners en hun behoeften. Alles gaat voor ons eigen belang. Enerzijds begrijpelijke, want ze zijn ons kostbaarste bezit. Maarjaaa de tank moet soms toch even worden bijgevuld. 

Met ervaring in de evenementenbranche (en mis dit toch wel een beetje) op zak en wilde ideeën kwamen wij met een plan. Samen met een groep mama’s zijn wij druk met het plannen van ons eerste Mommymetime evenement. Een dagje waarin het draait om relaxen en genieten. Een dag waar wij onze moddermonstertjes lekker bij papa (0f oma ;D) achter laten. De enige modder die wij wellicht zullen zien is die van een moddermasker ;P

Ben jij erbij?

Woon je in (Zuid)Limburg (of vind je het niet erg af te reizen naar het mooie zuiden), heb je interesse in meer informatie en zin in een dagje ultiem genieten met andere mama’s? 

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van dit event.

Wij kunnen niet wachten tot het zover is!

Team MM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen