Verzending binnen 1 werkdag
Gratis verzending vanaf 100,- binnen Nederland
Veilig en makkelijk online betalen

De 7 leukste paasactiviteiten voor kinderen

7 leuke paasactiviteiten voor kinderen

Van Paaseieren Schilderen tot Paasbrunch!

Met Pasen voor de deur is het tijd om na te denken over leuke activiteiten voor kinderen. Ook voor moddermonstertjes mogen deze leuke activiteiten niet ontbreken. Hieronder vind je een aantal ideeën voor de leukste paasactiviteiten:

  1. Paaseieren schilderen: Laat kinderen creatief bezig zijn en eieren schilderen in vrolijke kleuren. Je kunt echte eieren gebruiken of eieren van papier-maché die ze kunnen bewaren als decoratie.
  2. Paaszoektocht: Organiseer een zoektocht naar paaseieren en verstopte cadeautjes in de tuin of in huis. Maak het extra spannend door het verstoppen van aanwijzingen. Verzamel je paaseitjes in de siliconen emmer van Scrunch.
  3. Paasknutselen: Laat kinderen knutselen met paasthema, bijvoorbeeld door een paasmandje te maken of paashangers van papier of vilt.

Pasen voor jong en oud

leuke paasactiviteiten voor kinderen - paaseieren verven - Moddermonstertje blog
Paaseieren verven

4. Paasbrunch: Organiseer een gezellige paasbrunch met familie en vrienden. Versier de tafel met vrolijke paasdecoratie en serveer lekkere gerechten en hapjes.

5. Paashaas spelen: Laat een volwassene of oudere kinderen verkleed gaan als de paashaas en cadeautjes verstoppen in de tuin of het huis.

Het paasverhaal

6. Paasverhaal vertellen: Vertel het paasverhaal aan kinderen en leg uit wat Pasen precies inhoudt.

7. Paasspellen: Organiseer leuke spelletjes zoals een eierenrace, eierrollen, ei-tikken of een paasbingo.

Kinderen spelen paashaas - 7 leuke paasactiviteiten voor kinderen

Hopelijk hebben deze ideeën je geïnspireerd voor de leukste paasactiviteiten voor kinderen. Met deze activiteiten maak je Pasen extra feestelijk en gezellig voor het hele gezin.

Leestip voor onze moddermonstertjes; 7 redenen waarom buitenspelen zo belangrijk is voor kinderen

Shopping Cart (0)

Winkelwagen